Zpět na Recepty

Švýcarský talíř pod dohledem Leerdammeru

Rösti
  • Ohodnotit recept

  • 50 Minut

  • Střední

  • plátky

  • Přidat k Oblíbeným

Rösti

Porce:

4

Vychutnejte si jako:

Večeře

Instrukce:

Brambory ve slupce omyjte a uvařte tak, aby byly "al dente". Jakmile vychladnou, oloupejte je a nastrouhejte. Ochuťte je solí, pepřem a muškátovým oříškem. V pánvi rozehřejte trochu oleje nebo másla a dejte do ní slabou vrstvu brambor. Obracečkou vrstvu zarovnejte a vytvarujte ji do podobného tvaru jako omeletu. Osmahněte po obou stranách, dokud nejsou křupavé. Dejte rosti, které získáte, na vymazaný plech na pečení. Na ně položte plátky parmské šunky a navrch sýr Leerdammer Original. Dejte na pár minut zapéct do trouby na 200°C. Dobrou chuť!

Ingredience

  • 800g brambor

  • 100g Leerdammer Original

  • 100g plátků parmské šunky

  • rostlinný olej

  • muškátový oříšek

  • sůl a pepř

#ENJOYIT Vyzkoušejte Tip na zpestření!

Pro ještě intenzivnější chuť použijte Leerdammer Toast & Burger

Vyzkoušejte Tip na zpestření!!

Podělte se o váš vlastní Tip na zpestření tohoto receptu

2 Podobné recepty

  • BBQ tortilla

    BBQ tortilla

    15 Minut

    Lehké

  • Cuketový quiche

    Cuketový quiche

    40 Minut

    Lehké

#ENJOYIT