Zpět na Recepty

Hovězí rolování s třešněmi.

Mini masové rolády
  • Ohodnotit recept

  • 30 Minut

  • Náročné

  • plátky

  • Přidat k Oblíbeným

Mini masové rolády

Porce:

4

Vychutnejte si jako:

Večeře

Instrukce:

Osušte plátky masa a rozložte jej vedle sebe, ochuťte solí a pepřem. Nakrájejte Leerdammer Delacrème na slabé plátky a smíchejte ho s hořčicí, piniovými oříšky a vše dejte na maso. Zarolujte maso do rolád a spíchněte špejlí. Rozehřejte v pánvi olej a rychle osmahněte rolády z obou stran. Sceďte třešně a šťávu si nechte stranou. Přidejte 100ml šťávy z třešní a hovězí vývar k roládám, přiveďte k varu a poduste 60-70 minut. Omyjte a oloupejte brambory, nakrájejte je na malé kostky. Vložte kostky do rozehřátého oleje a osmažte je dozlatova a křupava. Přidejte brusinky a třešně k roládám a krátce prohřejte. Omáčku dochuťte solí, pepřem a zbytkem hořčice a nakonec ji zahustěte jíškou pro tmavé omáčky. Osolte osmažené brambory a obložte je roládami a omáčkou.

Ingredience

  • 4 hovězí plátky

  • 150g Leerdammer Delacrème

  • sůl, čerstvě mletý pepř

  • 1-2 lžíce středně pálivé hořčice

  • 1 lžíce nasekaných piniových oříšků

  • 2 lžíce rostlinného oleje

  • 1 sklenice třešní (425ml)

  • hovězí vývar (500ml)

  • 600g brambor

  • 50g sušených brusinek

  • tmavá jíška

#ENJOYIT Vyzkoušejte Tip na zpestření!

Podávejte s červeným zelím doplněným sladkými kaštany.

Vyzkoušejte Tip na zpestření!!

Podělte se o váš vlastní Tip na zpestření tohoto receptu

2 Podobné recepty

#ENJOYIT