
Ingredience:
Recept na
-
1 Osoby
+
- 120 g baby špenátu
- 1 stroužku česneku
- 1 lžíce olivového oleje
- Sůl a černý pepř
- 1 rajčete
- 2 plátky toastového chleba
- 2 plátky Leerdammer® Finesse Caractere
Příprava:
-
1. 120 g baby špenátu omyjeme, osušíme a rozmixujeme. ½ stroužku česneku jemně nasekáme. Špenát a česnek opražíme na pánvi na lžíci olivového oleje a necháme odpočnout. Osolíme a opepříme a necháme okapat v sítku.
-
2. 1/2 rajčete zbavíme semen a nakrájíme na kostičky.
-
3. 2 plátky toastového chleba natřeme máslem, obložíme sýrem Leerdammer® Toast & Burger a zapečeme v troubě, dokud se sýr nezačne roztékat. Na jeden plátek toastového chleba položíme špenát a kousky rajčete. Přikryjeme druhým plátkem toastového chleba, přitlačíme k sobě a diagonálně rozdělíme na polovinu. Podáváme ještě horké.